google

google må vara min bästa vän, utan google hade jag inte vetat ett skvatt alls. om man googlar 'how to google' får man upp en himla bra sida som lär en hur man googlar effektivt, vår käre sökmotor öveträffar sig själv. ja, jag ville bara slå ett slag för google och kyssa honom godnatt en tidig sommarafton som denna. godnatt ni andra också!

förövrigt har frida skrivit en vacker låt till google i sin tacksamhet, om ni mailar mig era verk med samma kärlek till vår sökmotor kan jag publicera dessa också! ([email protected]))


Frida Wallander Leyonberg - Google (melodi: då kom hajarna HajarnA HAJARNA)
en google sajt - do do dododododo
och en sök knapp - do do dododododo
han är min vän - do do dododododo
han lär mig allt - do do dododododo
jag gillar google GooglE GOOGLE

återigen, godnatt!

skånsk utflykt

morgonen blev en ack så tidig morgon för en morgontrött tonåring, klockan nio noll noll bar det iväg till skånes skogar. i skåne träffade vi en kär Lena som födde / föder upp katter. närmare 17 stycken katter levde där för tillfället. i dörren möttes vi av fyra, och i soffan ungefär fem / sex till. resten var ungar och låg och snusade på övervåningen med mamma katt. efter en del frågor om kattoaletter, foder och transportburar så kom käre Lena ned på undervåningen med vår kommande lille kisse. denna unge är nu tingad och kommer till vårt hus ungefär den trettonde juni beroende på mina föräldrars arbetsdagar. 



En morgonstund

Hola mi amigos!

Medan mina kära klasskompisar sitter i skolan och gör nationella i Spanska sitter jag hemma, ute i solen och mår underbart! Beslutet som jag gjorde i vintras om att hoppa av spanskan var verkligen värt. Jag hade mer eller mindre dött på natoionella.
´
Idag börjar jag halv ett och slutar vid kvart i 2. Helt okej! åh sovmorgon är så fett värt, idag har jag hunnit med en springrunda, en bastant frukost, ett blogginlägg (!) och jag ska också rigga ned mina trummor. Jag tror allt att jag har gått på sommarlov i förtid. Inget kvar i skolan, de flesta betygen är satte, förutom matten då som fortfarande är ett mysterium efter det fruktansvärda nationella provet. Men annars är jag nöjd! Ikväll är det spelning i överås, och för er som inte kollat in jideon.se! GÖR DET NU! Nu ska jag göra något av det värsta som finns, rigga ned trummor. snyft. Adjö vänner. pusshejsvejs

kaffe och te

goddagens i det fagraste av väder, jag hoppas ni inte har på er alltför mycket kläder
då blir man blöt och alldeles varm, dessutom får man bonnabränna på sin överarm.
kort sagt bör ni klä er efter utetemperaturen, ja kanske ta av er jackan redan i tamburen
ta också på er något tunnt på baktfötterna, och för hudfärgens skull också äta upp morötterna!

Goddag goddag käre läsare! jag och min familj skall ta och skaffa oss en liten kattbäbis om några veckor, nu är det bestämt. finito. vi skall införskaffa oss en liten 'helig birma'-katt, enligt mor vill vi helst ha en blåmaskad sådan. namnförslag uppskattas. namnförslagen nu är mwokozi som på swahili betyder frälsare, tembo som betyder elefant eller möjligtvis skrollan som på svenska betyder skrollan. eftersom uppfödare inte är bestämd så får ni er en bild på en liknande kisse den vi ska köpa. bedårande.

shiiit. han är stoor

Svensson svensson

Jag har insett det nu. Vi i familjen Andersson är en riktig svenne familj, en stolt svenne familj! Det finns ett antal punkter som kännetecknar en riktig Svennson Svennson familj.
  • En mamma och pappa med två barn. Helst en tjej och en kille. Check.
  • Blont hår. check.
  • Äger något husdjur. Vi äger en hund och en katt. Check
  • Kör volvo! Vi kör två volvos + en far som jobbar på volvo. Check.
  • Äger antingen båt, husvagn eller en stuga. Vi äger en båt och en husvagn.
  • Bor vid en mindre skog. Check.
Det finns säkert mer som kännetecknar oss svenskar, men nu kommer jag inte på mer. Tänk att jag lyckades att krysta fram ett inlägg. Det känns bra! Nu ska jag ta en dusch efter en heldag i underbar sommarvärme! Adjö!

flyg du lilla fjäril

bloggen dör en långsam och smärtsam död. Axe, vad händer broder jord?

efter flitigt matteplugg stundar dusch och sovande. åh, jag är så trött så jag vet inte vad jag tar mig till.

hum

Jag fick en väldigt intressant kommentar igårkväll på förra inlägget. Kommentaren löd:

Postat av: !
Axel, sluta ring och fråga om folk vill prata snusk i telefon. Du är inte så svår att hitta när du inte döljer ditt telefonnummer, även om det är registrerat på din mamma Anna Karin Andersson.

http://www.ratsit.se/BC/ReportSmall.aspx?ID=SXrdLUz8HTfyxjZA3MiVLrWhdjQ4Ohml0Kk-4i1JMyk

Ditt lilla lilla äckel!

Haha, jag blev helt ställd när jag läste det! Till dig som nu skrev detta så kan jag hälsa att jag inte brukar ringa och prata snusk i telefon, min mamma heter inte Anna Karin och du har fått fram fel axel andersson! (helt fel personnummer). Så jag är ledsen, men du får leta vidare efter din Axel Andersson! 

oj vad jag skriver tråkiga saker

Idag har jag varit på min första dansuppvisning någonsin. ojojoj vad duktiga klasskamrater jag har, jag blir så lycklig! Nu sitter jag hemma, dricker en kopp kaffe och äter ägg. Överväger om det är värt att åka till kållered för att plugga med den andra halvan av skaparen av den här bloggen. kanske, kanske inte. Förövrigt är det en kvinna som går runt och städar vårt hus (Lat, svensk familj är vad vi är!), så jag är lite obekväm av att sitta här så det blir nog så att jag glider iväg mot staden! BYEBYE

Alex: Jag blir så rörd när du kallar Kållered för 'staden'. Vad du är fin!

att plugga rätt

musiken är allt. receptet lyder:
salem al fakir till förrättstagg, efteråt går resten som av sig självt!

(Virgin Mary från albumet 'Ignore this',
Roxy ifrån albumet 'Astronaut' eller
Good Song ifrån 'This is who I am)


sommarprojekt

, en lista med sådana skall jag nu skriva.

Jag har i vanliga fall inte tid med saker jag verkligen vill. I annat fall har jag inte energi och behöver då tiden till att fylla på energidepåerna genom att hänga med mysigt folk, sova, äta, repa eller pussa på frida. I sommar skall jag ha tid då jag inte jobbar, och då skall jag fixa och trixa med

. ett trumset, köpa ett kasst trumset och renovera det så det låter fint.
. sängen, bygga sängen till en loftsäng. då får jag plats att hänga under sängen. 
. rummet, köpa matta. sy gardin. lära mig virka och sen virka någon fin väggbonad. 
. träna, bygga upp den annars så icke-befintliga kanske knipa en midnattsloppebiljett och springa det!
. mina musikkunskaper, skall öva sångövningar, spela gitarr och plinka på pianot. spela in. bo i hollywood.
. och mycket mer.

Check


känslor är till för att kännas

är ett fint och bra ordspråk.

In this very moment har jag precis börjat första lektionen på veckans FREDAG och jag taggar, nog, helgen!
(vad vet jag ty detta må med stor sannolikhet vara ett tidsinställt inlägg (om jag inte blivit sinnessjuk / klonad och uppdaterar bloggen utan min vetskap. vems vetskap är min om jag är klonad? hrm...))

bandet skall spela på en konfirmationsgudstjänst på söndag och det skall repas och pluggas och hängas med klassen och gosas och mysas och tedrickas och fikas och så vidare och så vidare. jag gillar helg, vådret spås dock ej till den soligare prognosen men med lite tur och med lite böner så kommer det arta sig ska ni nog se! trevlig helg kära vänner!


tyska

tycker jag ack så illa om. jag ser fram emot inlämningen av slutprojektet imorgon, då är det över!

Idag gick Alexander hem tidigare från skolan, huvudvärken pinade honom till döds och han kände att lektionerna inte tilltalade honom, så han pluggar hemifrån istället. Han fick också en stark lust att sluta prata om sig själv i tredjeperson. Så, nyss satt jag på altanen och blev brun, men sen kom en geting och ville undersöka mig 'utförligt och nyanserat'. I brist på lust att bli undersökt sprang jag in skrikandes och panikandes och ligger nu i min säng och studerar tyska. Alldeles strax skall jag unna mig en paus, och i denna paus ska jag hinna med att

kissa
städa rummet
hitta mina borttappade nycklar
äta godis och något matigare
komma på några fina lovsånger vi ska sjunga på söndag
ta slut på pausen i tid så jag hinner plugga färdigt innan vår repetition med bandet!



Walla, Big indi and Little Svenne in tha house!

Yooo, zup niggaz??! Studering lite historiaz och lite tysklandzz slang! In the hood yo, give it up for.. .... . DMX

Och så var det lite (oredigerade) bilder för en gångs skull!

Igår var det Valborg och som jag skrev i förra inlägget så var det spelning av Jideon. Det blev väldigt lyckat och det togs en hel del bilder som jag faktiskt (för en gång skull) tänkte dela med mig av!
Det hela gick av stapeln vid Gröen också kallad Landvettersjön vid halv nio tiden. Men först var det soundcheck.
Och sedan några timmar senare började det.
Så! Där har ni lite bilder från gårdagen. Fotografen fick dock inte med alla galna fans som stod i pubiken. De hade kämpat väldigt tappert med en jideon bild som de stod och höll, men jag vet att andra har bilder på den så den lär komma upp vid ett senare tillfälle! Jag hoppas alla hade en bra valborg, det hade jag. pusshej

RSS 2.0