maj?

Och så är dagen kommen, dagen då allt för många är med om sin första fylla, dagen då majbrasan lyser upp sverige, dagen då jideon spelar, ja dagen då våren skriks in. Jo det måste banne mig vara Vaborg. Jag ligger nu i sängen och förbereder mig mentalt på den underbara och fruktansvärda nedrigningen av trummor som alltid görs innan spelning. Till min förtjusing är det sol ute, då smhi hela veckan har visat regn regn regn. Det ska bli roligt att spela ikväll, förhoppningsvis ät vi förberedda för utmaningen! nej, nu ska dra upp min lilla kropp ur sängen och äta lite frukost! Hoppas vi ses ikväll. kram

Ps. ta det lugnt ikväll

snygg och svettig

aloha! jag har nu gett mig ut på en springtur, himla härligt även fast det händer alltför sällan. dock skall det bli ändring på detta, joggning är min nya grej! nu ska jag ta en dejt med duschen, adios!

regn

Vill inte gå ut i regnet, vill inte gå ut i regnet, vill inte gå ut i regnet, vill inte gå ut i regnet, Vill inte gå ut i regnet, vill inte gå ut i regnet, vill inte gå ut i regnet, vill inte gå ut i regnet. Måste gå ut i regnet. aja, hejdå

systerysterlystern överallt

idag kommer min kära syster hem ifrån Tanzania-volontärandet. det känns jättegott i magen och jag känner innerligt att denna dagen är en riktigt bra dag! mamma är i full gång, bakar kanelbullar och chokladtosca och i afton bjuds det på skaldjursfiesta med familjen.

jag skall börja med en pluggtaktik som stod i metro för länge, länge sedan. den heter FTF och utläses 'First things first'. det innebär att när allting krisar tidsmässigt (nu) så gör man det som skall bli färdigt snarast först helt enkelt. bra taktik. med en fyrdubbel espresso i buken sitter jag nu och skriver min rapport som skall in på fredag.

huvud

idag slog jag huvudet i en högtalare. det kom lite blod. nu är det en bula. det gör lite ont. jag är ganska trött. idag har jag skrattat mycket. det gör lite ont i bulan. ajajaj.


jag är din vän och vi lär oss av varann

jag tycker inte om när man måste och när man ska göra saker. jag gillar att se det som att det kommer lösa sig självt lite mer inom en viss tid. så därför, om allt går vägen har jag till tolvslaget mellan måndag och tisdag

  1. lämnat in slutarbetet i Samhälle,
  2. lämnat in slutarbetet Estetisk Kommunikation,
  3. gjort svenska-nationella prov x 2,
  4. spelat in större delen av slutarbetet i Musikproduktion,
  5. spelat brännboll med klassen,
  6. hälsat min syster välkommen hem ifrån Tanzania,
  7. beställt Way Out West-biljetter,
  8. bestämt mig om jag vill behålla skorna (nya svarta mocka-creepers från T.U.K.),
  9. bokat tid för gjutna öronproppar,
  10. lärt mig 'I Wish' utantill till Sångexaminationen,
  11. rakat mig,
  12. lyssnat på Kents nya album,
  13. repat in lovsånger till söndagens gudstjänst,
  14. överlevt med hela psyket i behåll och dessutom
  15. repat färdigt till måndagens konsert i Landvetter.

det luktar som en vecka fylld av skrik, panik och starkt kaffe.

Veckan skägg. 22 april

Veckan nominering går till denna skäggiga man. Tack för tipset Moa!

Söndagsmorgon

Söndagsmorgonen består av ångest och en hel del mer:
  • Bastant frukost
  • Mjukisbyxor
  • En alexander
  • Facebook
  • och mer ångest
Men helgen har varit bra! Igår var vi några kompisar och grillade hos zimon och tjötade lite gött om livet.
Idag blir det häng i birfrost med goa vänner. Det ska bli skönt att få andas lite efter denna späckade helg!
Nu sitter jag och lyssnar på 5 låtar från kents nya skiva! Ta och lyssna vett jag!

Party rock is in tha house!

Ikväll kommer gubbarna och vi ska ha det så gött! Lite chips, lite fifa, lite pizza m.m... Damn, jag taggar! Det kommer bli en lyckad kväll helt enkelt! Hoppas att allas fredag blir great! Hejhej /axel

Uppdatering

Ett inlägg måste göras och det måste göras nu! On ni vill hänga med i mitt liv lite så kan jag sammanfatta det senaste!
• Haft nationella muntliga i Svenska, gick mycket bra!
• Köpt mig en dagbok.
• Reper mycket med bandet
• Har det mycket trevligt i skolan!
• Spänt tandställning m.m!
Hoppas alla har det bra där hemma i stugorna, uppdateringen ska bli bättre här på bloggen! Nu blir det fotboll, hejhej

keps

OBEYs hemsida säger "out of stock", jag säger "then fuck off"
Alexander Sahlin och Axel Andersson

min vänsterklickare

ligger på dödsbädden sin. att tro att man kan vänsterklicka med ett finger på denna datorn är som att döda en älg med en bukett tulpaner, det funkar inte alls.

skriker ut till sommaren

Hejhej. Nu är lovet slut och jag vill bara ha en vecka till och bara sova. Sovasovasova. Men nej. Imorgon väntas muntligt tal i svenska om relationer, skoj. Sedan på dagen ska jag spänna tandställning och sedan kanske träffa en vän??? Det borde jag kolla upp! Jag har varit glad hela dagen så nu är jag lite depp, kanske lite trött på att vara glad? hum. Träna lite tal gör nog susen! Hejdå alla vänner, hoppas ni har haft ett bra lov. vi ses!

Veckans skägg 14 april

Veckans nominering går till den så kallade "grottmänniskan" som hittades sittandes i en lift i hemsedal.
Motivering: min käre vän marcus hittade denna man i en lift i hemsedal. Det är inte ofta man får en bild på en vilding men marcus lyckades. Grattis till veckans skägg och tack marcus för bilden!

Axel

Nytt inlägg: Hej kära vänner! Dagens schema är följande:

kl. 10.00 simning
kl. 13.00 mat/PLUGG
kl. 15.20 lära en vän gitarr
runt 16.00 buss in till frölunda för att gå på en festival med klasskamrater!
Så nu säger jag adjö

000 15 M

Hejsan kära vänner.
¨
I sommar ska jag och min kära familj åka till staterna i USA för 4 otroliga veckor! Den stora höjdpunkten på resan kommer vara det förväntansfulla gitarrköpet, även om det kommer att bjudas på Lejonkungen, grandcanyon, las vegas, new york m.m! Efter några dagars research har jag nog hittat en jag vill ha. Den fantastiska Martin gitarren 000 15M!
¨
Visst blir man lite kär så här på kvällskvisten?

Proppad helg med Jideon

Ojojoj, man får vara glad att alex håller uppe bloggen när jag glömmer av, men det är ju lov trots allt! Min helg har varit helt uppbokad men varit sjukt skoj! En kort sammanfattning: I fredags var det häng med gubbarna, bastu, partaj och tjöt. I lördags var jag på ett möte ute på hönö. I Söndags var det påskmiddag med familjen sahlin med vänner. Idag Måndag har jag repat och sovit. Repet kändes riktigt bra faktiskt! Det känns som Jideon är på gång på riktigt. TVå nygamla låtar som förhoppningsvis ska spelas in snart och en ny hemsida (dock inte klar, men länk kommer). Så vänner, om ni vill höra de nya låtarna spelas live så ska komma till landvetter under valborg. Jideon kommer spela för er.

påskdagsskriveri

på valborgsmässoafton spelar Jideon i Landvetter Centrum vid Landvettersjön, vi kommer spela egenskriven och bra musik. Och ni måste komma för det kommer bli fett. för tillfället håller jag på att spela in / skriva en idé som skall presenteras för bandet imorgon, jag hoppas då att dom köper det!

I eftermiddag bär det av till Andersson för att återigen fira kristi uppståndelse med mat för flera nationer. Jag som tänkte bli hunk till sommaren, den planen gick i stöpet när efterätten serverades aftonen igår! Jag hoppas ni mår tippentoppen och att ni äter mat för fulla muggar, vem vet när man får äta igen? Glad påsk!

långfredagshuvudvärk

huvudvärken påminner om jesu lidande, han klarade smärtan rätt bra. jag behöver ipren i mängder och en fyrdubbel espresso för att ens orka stå upp. 

jag bjuder på en bild på mig, såhär ser jag ut nu. inte jättefräsch och ska snart duscha, huvudet dunkar och jag tackar ispåsen på huvudet att dunkandet ändå har mattats en smula. vinkeln framhäver verkligen mina rynkor, förlåt. jag ber verkligen om ursäkt. jag hoppas att ni inte dömer mig.
alexander sahlin som har huvudvärk

dagens slutsats: Jesus, han var då en riktig karlakarl!

In love <3


hur du undviker medpassagerare

detta är min guide till att få sitta själv utan någon brevid dig på bussen eller spårvagnen eller tåget eller färjan eller i gummibåten. OBS: använd inte detta alltför mycket, dels kan folk tycka att du är en ensam kille som inte har några vänner och dels, glöm inte att det kan vara gött att vara två ibland. ganska ofta fakiskt.

1. Sätt dig inte i mitten av fordonet, långt fram och långt bak kryllar det av pensionärer eller gangsters. 
2. Sätt dig närmast mittgången, då blir det jobbigare för den som frågar dig att flytta på dig.
3. Ta med dig en väska, sätt den på sätet brevid dig. Gärna många och stora väskor med Harley Davidsson-tags.
4. Se arg ut, tänk att du upptäcker efter duschen efter gympan att inga rena kalsonger har hängt med i packningen.
5. Lyssna på musik, gärna musik som gör dig arg då det boostar tipset ovanförs effektivitet.
6. Lukta illa, eller ät salami eller chips. Då stinker du och/eller din föda och det bådar inte gott för nya relationer.
7. Sov eller låtsas sova, detta är det säkraste kortet. Få vågar väl väcka någon för en sittplats skull.

Jag önskar er all lycka till i att få leva ett ensamt liv!

Konsert??? LÄSLÄS

vänner. Den 25 maj är det konset med Anna maria espinosa feat. Augustifamiljen + Hulebäcks körelit. Det kommer bli en grym show med mycket bra musik! Så jag säger er, om ni är sugna på att gå så hojta till! Det kostar 150 kr (värt) så får ni en reservering! HEJSVEJS

Utkast gånger 2

Jag vet inte vad ni pluggar bäst någonstans, kanske på erat rum, soffan i vardagsrummet eller kanske vid köksbordet? Jag har i alla fall hittat en riktigt studievänlig plats, och det är faktiskt på toaletten. Jag ser faktiskt många fördelar med denna arbetsplats.

•  Man behöver inte gå på toaletten om blåsan ropar under pluggandets stund, så istället kan man bara låta det komma.
• Man stänger ute allt annat och får lugn och ro.
• Om man pluggar med datorn så kan man läsa aftonbladet medan man tar paus vid behov.
• Toalettstolen är inte jätte skön vilket gör att man kan göra en deal med sig själv. "Jag får lämna när jag har pluggat klart."
• Man har allt man behöver om man skulle bli instängd, vatten och toalett!
Och såklart finns det tusentals fler saker som är bra med detta! Så ja, nu sitter jag här och tar en paus från skrivandet. Men nu ska jag fortsätta med min novell som handlar om den lilla pojken Daniel från orten Kil. Jag får ge Alex lite eloge för den då han hjälpte mig med inledningen och typ halva novellen.

Och vänner kom ihåg, Ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre besvärligt.


http://www.youtube.com/watch?v=Bje_8Y7KUfM




Skriv skriv skriv

Jag gick in på bloggen och började skriva lite om olika och helt meningslösa saker, i hopp om att det skulle bli ett bra inlägg. Men i skrivandets stund insåg jag, jag behöver kaffe för att klara detta. så, I be right back!

Veckans skägg. 2 april

Den här okända mannen kammar hem veckans skägg.
Med ett mycket gulligt djur i famnen (är den en hund?) tar han hem veckans skägg. Såklart är hans skägg också mycket vackert! 

Vilsna i kil

Hallå! Jag bloggar från den vackra orten kil som ligger i värmland. Här är det fortfarande vinterkyla men solen är mitt på himlen och når oss med lite värme i alla fall. Igår var det spelning som kommer gå till historien, dockinte för att det var den bästa och roligaste spelningen utan mer för att allt som kunde gå fel gick fel. Inget ville funka riktigt och en halvtimma innan spelning fick vi flytta hela scenen, det var en upplevelse! Men allt är en erfarenhet och vi är ändå goa och glada för att vi fick komma hit! Nu ska vi döda lite tid med hjälp av facebook och sällskapsspel. HA DET BRA!

RSS 2.0