Halllååå änna

Före
 
 
Efter
 
 
 
walla
 

monica zetterlund


Imorgon har skolan en av två solokonserter, och då ska jag sjunga denna låten. Den är mysig.

alexanders skola : lektion nr 1

alexander filosofistund har stundat länge nog!

tänk ifall ingenting i världen finns just nu förutom det du ser. tänk att allt annat byggs upp så fort vi skall utsättas för det, ex ditt rum existerar inte förrän du öppnar dörren. och när du stänger det försvinner det.

tänk att ingen människa förutom dig själv faktiskt finns, alltså att all kontakt (sms, samtal, kommunikation) bara är ett spratt från ödet / Gud. Och det är först när du träffar dom som de kommer att existera. Hur kan man egentligen veta att det inte är så?

4-4

 Alltså jag orkar inte sånt här. Det finns inga ord för det som hände. Det är såna här ögonblick som lyser upp hela året! SVERIGE <3. 

Alex?

ALEX FIXA "BILDEN KUNDE INTE HITTAS" SKITEN. 

LÖRDAG

Lördagsmorgon. Idag vaknade jag upp i Gustavs lya efter den första sovmorgonen på länge. Vi tog oss upp, åt frukost, spelade en melodi i musikrummet för att sedan lira Fifa. Nu sitter vi i hans rum, lyssnar på Passion pit och är inne på olika sociala medier. Livet är ganska gött. 
 
 
WAH
 
 

observera

jag skall endast ge er en karta i livet för att bli lycklig. köp aldrig, jag upprepar, aldrig te med goji-bär i. nyttigt; ja. outhärdligt; ja. ifall jag inte skulle vakna upp imorgon pigg och frisk som en nötkärna tänker jag stämma hela världen. godnatt

en kvällsstund med guld i mund

nu är jag precis hemkommer från första besöket i min systers och hennes rumskamrats möblerade lägenhet. indisk mat avslutat med te och kaka avrundade aftonen runt studiegången och förflyttades hemåt kållered.

frida kollar på grey's anatomy för tillfället, lipar lite mellan reklamavbrotten och bjuder på godis. jag ska koka te så fort jag tryckt 'publicera' och sedan sätta igång med läxor.

dagens stora händelse är att jag nu har en nytt instrument i mina ägor. ägande må vara att ta i, men hemma hos mig är det på obestämd framtid. kontrabasen Knut står nu i storarummet och är större än allt och alla som rör sig i detta hus, ni skulle bara se hur fjantig träningscykeln ser ut i perspektiv till honom!

Måndag

Jag kom ju på att jag inte visat min kära gitarr till er som jag köpte i staterna! Här är den i alla fall. 
 
Bild från usa. WOOW

RSS 2.0