watch out for the mustasch



excuse moi, såhär kommer min flickvän vakna resterande del av våren. jag, axel, gustav och jakob har en fjunfight som skall gälla fram till den första juni. den som rakar sig först förlorar, den som håller ut längst blir bjuden på middag utav de andra pojkarna. och jag tänker då gå in för det, jag har till och med tjuvstartat som ni ser ovan! (förlåt käre syster, mestadels av allt svart smink du hade är nu slut)

Påminnelse

Nu hoppas jag alla sitter bänkade framför Tvn där hemma i stugorna. 15 minuter kvar, sedan är det match. Nu kör vi!

solen gick och gömde sig

Jag och min polare Axel sitter och studerar. Eller han kollar bloggar och jag bloggar, jag med matteboken emellan mig och datorn. Jag ska då inte lita på klart.se längre, nu är det SMHI som gäller istället.dock säger klart.se oftare att det blir fint väder, där har vi den stora nackdelen. Jag bekänner det faktum att jag kanske inte kommer känna mig så blåst som idag när vårskorna, vårjackan och vårhumöret letade febrilt efter vårsolen ifall jag nu litar på SMHI istället.

Duellen är härmed igång:
Klart.se säger 5 grader och allmänt molniga moln överallt,
SMHI säger 8 grader och strålande sol och fyra sekundmeter västlig vind.
Imorgon vid lunchtid blir det upp till bevis!


anna

Alex och Evert - Anna by Alexander Sahlin Jag gick inte och lade mig som förväntat mer än en liten stund, utan jag satte mig vid evert och gjorde en spontaninspelning av en spontan låt. dansig skulle jag kalla den.

Veckans babe. 27 Februari

Veckans Babe/bebis går till den nyfödda underbaring! Ingen mindre än arvingen Estelle Silvia Ewa Mary Bernadotte!
Kommentar: Hon har varit över alla löpsedlar runt om i sverige. Det svenska folket jublar och jag är stolt att få ha henne som representant för landet Sverige. Denna veckan har helt och hållet varit Estelles så hon var en klar vinnare till veckans babe!

jag gillar våren

mums
Jag gillar våren som sagt i rubriken, jag gillar vårjackan och vårskorna och vårsolen och vårsovmorgonar. Vid lunch kände jag mig dock inte så kry, så nu funderar på att sova virusen ur kroppen i tolv timmar innan alarmet ringer. myspys.

veckans skägg. 26 Februari!

veckans skägg!
Andra veckans skägg går till denna skäggbeprydde Christian Walz.
Kommentar: Med den saftiga hårväxten på kinderna och med sitt sneda leende kammar denna artist, låtskrivare, producent och hunk hem veckans utmärkelse. Vi på redaktionen skulle gärna vilja se mer volym ifall det finns att önska, vi ser potentialen! Vem skulle inte vilja dra en Walz med honom?

En söndagskväll med Axel

Tjenis penis. Axel som har kontrollen över tangentbordet denna söndagskväll. Jag har verkligen ingen insperation till att skriva något. Men jag tänkte att tankarna kanske skulle börja filosofera efter att jag har skrivit ett tag. så ja, nu ska jag skriva ett tag, i hopp om att det ska bil något vettigt.
Nu ska vi se här, jag lyssnar på musik! Den svenska björnstammen faktiskt och jag måste bekänna att deras nya platta är riktigt bra! Känns som en riktig vår-skiva som har släppts i perfekt tid! åh vaad bra insåg jag nu! Jag tycker det är så bra när man har en låt eller album som man förknippar med en årstid. Nu ska jag göra en lista!

• Sommar - Håkan Hellström och DMX - where the hood at (Den som inte hört where the hood at, lyssna på den nu!)
• Höst (helst blåsigt väder) - Kent
• Vinter - Lykke li skulle jag säga! 
Vår - Laleh och nu också Den svenska björnstammen. (och såklart Håkan på denna punkt med. På alla punkter faktiskt...)

Där har ni om ni vill veta! Nej nu säger alex till mig att jag ska skriva ett helt annat inlägg... Vad han håller på! Så ni får denna som en bonus. Förövrigt. Lyssna på låten nedanför ↓. Hej svejs. snart tillbaka


http://open.spotify.com/track/4zft0F5wY7rtdbJ05leuPI
/Axel

Uppdatering från Axel

Hola Amigos! Tänkte dela med mig lite av mitt liv de senaste två dagrna. Som jag har sett, hört och känt så har våren äntligen kommit! Ingen mer snö, inget mer slask utan bara härlig vår sol! Äntligen är dagarna ljusa och vi slipper allt deppigt mörker. Dock så har delar av vintern stannat kvar hos familjen Anderssons, vinter sjukan. Hosta, halsont och huvudvärk är på menyn den här veckan. Så istället för att vara ute i det underbara vår vädret så ligger jag hemma i min säng, ser på film och dricker mängder av té i förhoppning om att må bättre, går sådär. Så njut av varje ögonblick i vädret, det ska jag göra när jag kommer ut ur denna cell!

februarimusik.

bra musik får du om du klickar på bilden och har spotify installerat på datorn.

musik

glädje

om det finns något som gör mig glad förutom semlor, solsken och söta flickor så måste det vara när bambatanten byter ut 'hemlagade kidneybiffar' (på svenska: mjöliga sönderfallna klunsar som nu består av bönor i all dess slag utspridda i en svettig metallbunke) mot 'vegetariska vårrullar med champinjonsås'. endorfinnivåerna är på ohälsosamma höjder då min sånglärare brast upp i flera leenden under lektionen, engelskaprovet gick tipptopp och vi (jag plus Olivia Junholm) nu har på oss Zimons kepsar vilket gör oss till gangsters. Jag tycker om livet. Livet är fint.

21 Februari

Vänner idag är en stor dag på många sätt! Inte nog med att det är semladagen (en av de bästa högtiderna) så är det också några som vi ska säga grattis till denna 21 februari. För exakt 4 månader sedan blev två underbara människor tillsamanns, några av de goaste personerna jag känner, jag pratar om inga mindre än Alexander Sahlin och Frida Wallander Leyonberg. Ett stort GRATTIS till er två och jag hoppas dagen blir underbar! Som present tänkte jag visa en liten bild, en bild från dagen då jag först träffade Frida. Bilden är tagen på bussen hem, dagen då alex inte kunde sluta le! Stort grattis igen!


Vilken snyygg vän jag har! Ps. hittade en film från när du snarkar på hönö.

vägen till en mans hjärta

För er flickor i stora vida världen som skulle vilja lär er att snärja er en karlakarl, för er skall jag nu avslöja knepet som får varenda en utav oss att falla pladask på marken! jag tror att ni har hört uttrycket att 'vägen till en mans hjärta går igenom magen' vilket är ack så sant, men författaren till frasen glömmer att nämna en viktig beståndsdel i infångandet! vägen dit kan vara o så enslig, backig, kall, blåsig, snirklig och svårfunnen. det finns två motsvarigheter till karta och kompass i orientering överfört till hingsttämjande. De två viktiga ingridienserna, skall vara av hög kvalité, består av
  • Espresso
  • Mörk Choklad

Jag skall då säga dig att den karl som inte faller för detta, den karlen är inte värd att ha! 

(Tandkräm kyssar)

Hallå där, er käre vän Axel här. Tänkte dela med mig av ett litet dilemma som irriterar mig en aning. Jag har nu officiellt "räls", både uppe och nere. Innan trodde jag att den största utamaningen skulle vara smärtan, men nej. Nyss mötte jag detta, som också är mitt dilemma, att äta ris. Jag ljuger ej när jag säger att det fastnar överallt. Under, över, emellan, bredvid. Ett redigt elände! Jag inser nu allt jag inte kommer kunna äta, all majskolv, alla äpplen med extra mycket skal, all tuggumi och all popcorn. Men, det är ju bara 730 dagar kvar. Detta klarar jag!
.

Veckans Babe. Vecka 8!

Veckans babe blir den första veckan Ana Gina Dirawi, videobloggare, en stjärna för Musikhjälpen 2012 och en av programledarna i Melodifestivalen med mera!


Motivering: Ana Gina gör mig lycklig i själen med sina skämt, är charmig som stryk och ser inte för den delen ut som fy skam! Hennes videobloggar som Syster Khadidje har lyst upp i höstmörkret kan jag då säga! 
(På bilden ser vi även en hand som skulle kunna tillhöra Jason Diakité till höger och en Kodjo Akolor till vänster. Fint.)

Veckans skägg. 19 Februari


Första veckans skägg går till detta kärleksfulla mötet mellan skägg och bebis!
Kommentar: En liten bebis och hans kärlek till skägg är redan funnen. Man ser att han har potential att följa sin fars fotspår. Om några är han nog med här för utmärkelsen för veckans skägg.

den första av aftonar

god kväll kära vänner (som för tillfället inte kommer läsa detta för ingen vet om att denna blogg existerar)! hoppas ni har haft er en förträfflig dag även fast vädret kanske inte varit till er belåtenhet.
jag klagar då inte på vädret, jag tycker det kan vara mysigt vissa dagar med lite dugg! varför klaga? om man klagar på andra är man elak, om man klagar på sig själv så är man irriterande. om man klagar på vädret är man bitter, och bitter är jag då inte en dag som denna! nu är designen rätt så klar, nog med klar för att kanske börja användas då morgondagen stundar. sov så gott våra icke-existerande läsare. hoppas ni drömmer fint. godnatt!

RSS 2.0