i landvetter igen

inte är väl axel hemma i landvetter redan? nej, just det. det är jag som städar husvagnar i samma ort för glatta livet. ojojoj, rent som in i bänken.

dagar som dessa

hemkommen från läger nummer två sen axel åkt. haft turen att träffa två stockholmska flickor, mina göteborgska olivia och frida, syster med vän och hur många barn som helst plus mammor och andra ledare. fantastiskt läger.

jag är brun som en oskrubbad potatis, luktar nu som en blomsteräng något överbevattnad med after shave och sommarkänslorna är så inne i kroppen att allt är toppensnoppen.

axel och övriga besökare av anderssonsk härkomst: jag plus min fagra mö kommer och hälsar på er på söndag när ni kommit hem. adjö.
här är en stilig romantiker som ger sin flickvän en röd ros efter en jobbig arbetsdag. efter det blev det romantisk chokladfika, efter det romantisk biograf och sedan en romantisk promenad genom vår vackra stad. 

Kalifornieeeen

Här kommer lite bilder från olika ställen i Kalifornien! Idag bär vi av mot vårt sista stopp som blir San Francisco. Om vi kollar i kalendern så betyder det stt familjen Andersson kommer hem om en vecka! Känns faktiskt skönt, jag börjar få lite hemlängtan! Adjö så länge. pusshejsvejs (aleeeex, min bloggkompanjon. Jag hoppas du har det bra där hemma i solen! Jag känner att jag behöver ett uppdaterings inlägg från dig! puss.)


hejhejhejhej

hej vänner. En uppdatering kan ni behöva! Nu har det gått några veckor (eller?) och vi har kommit fram till den vackra, soliga, fabulösa, underbara, härliga.. men inte särkilt varma delen av Usa, jag pratar mer eller mindre om Californien! Vi har än så länge fått njuta av den vackra staden san diego till sitt fullo! Vi har badat på stränderna, tittat på de mäktiga showerna på Sea World och bara njutit av den friska luften! Nu har vi hittar fram till den kända staden LA! och då menar jag inte Landvetter.. nejnej! Jag pratar om Los Angeles! Igår besökte vi universal studios som var en mycket annorlunda men rolig upplevelse, och vi besökte gatorna av hollywood och den kända Walk of Fame! Idag ska vi se vad hollywood skylten har och erbjuda men först blir det ett eller två dopp i havet! Hoppas ni har det bra där hemma och njuter av solen! nu säger jag adjö! Adjö!


magknip ajajajaj

magen gör ont och har gjort ont riktigt länge nu, uppemot två månader. jag går på diverse receptfria läkemedel sedan några veckor tillbaka men nu ska det bannemej göra ont ändå. sisådär torsdag / fredag åker vi till läkaren och skall undersöka. låt oss hålla tummarna för att det inte är glutenallergi eller mjölkproteinöverkänslighet, då flippar jag.

idag väntar mys i sjövik. först skall det fixas och donas i rummet, allt ska dammsugas enligt far. och då bestämmer jag självmant att då måste det dammas, och om man ska damma hela rummet kan man lika gärna vika ihop alla kläder + sätta upp högtalarne + allmänt fix och plock. sen ska jag duscha, och i eftermiddag ska vi göra glasspinnar och kanske gå till badbryggan om vädret ter sig bättre än i kållered. puss och adjö

Lånhåghelg i Denver!


ensam kvar

hej.

idag kom jag hem ifrån ett fullspäckat och maxat hönö. vi har sovit i tält på tomten, vi har cyklat ön runt, badat, solat, ätit god mat, sjungit lovsång till apabra lovsångsband, lyssnat på predikningar utöver det vanliga, haft melontävling i vems melon som rullade ned för backen först och jag vann förstapris.

vi har köpt mat på hemköp och på ica, men mest på ica för att det kändes närmare. fast det var dyrare. vi har vänt på dygnet, fikat på nimbus och fikat på betel, gosat med katten min och hälsat på i en trädgård för att de hade fått en så ursinnigt gullig hundvalp. vi har spelat gitarr, vi har lagat vegetarisk soppa på superdyr buljong och ätit hemmalagade köttbullar. och massa, massa, massa mer.

axel, också kallad min 'bloggkompanjon och älskare', befinner sig för tillfället i USA som bilderna i inlägget nedan påpekar. jag tänker att den fjärde då de kommer hem skall vi ha lite 'välkommen hem min förlorade son + familj'-party. men det är hemligt. hehe. i vilket fall som helst så hoppas jag att de ringer snart för jag har ringt sju gånger det senaste dygnet och det svarar ingen i andra ändan. nåväl, jag klarar mig.

nu käre blogg skal det sovas. jag önskar er allt gott i världen!


Uppdatering från den vilsne

vi har det helt ok!


USA TRIP 2012

2 timmar kvar, sedan går flyget från landvetter flygplats. Ha en bra tid här hemma för nu åker jag ivåg till de större städerna i några veckor. adjö! (ja, jag ska försöka blogga när jag är där) 

Fjärde arbetsdagen

Idag hann jag inte med ett inlägg. Sovgott. 

Tredje arbetsdagen

Onsdagen är avklarad, familjen Andersson är samlad vid Tvn, utan alexander denna dag som har åkt ivåg till sjövik för natten. På tvn är det Lejonkungen som gäller, ut ur surround systemet ryter simba så gåshuden ställer sig på alla hår på kroppen. Oj som vi taggar, för det första stoppet på vår USA är NewYork. Andra dagen, (vet ej tid och plats) ska vi gå på The Lion King musical. Så ja, vi börjar faktiskt tagga här hemma nu. Packlistan är skriven, resväskan är inte fylld, men det kommer! 
 
Nu är mitt lov planerat, det lov jag snart får. Nästan varje dag tills det är en vecka kvar på lovet. USA, kulturfestival och wayoutwest, sedan snipp snapp slut. galet. Jag tänkte skriva ett väldigt långt och roligt inlägg men jag är för trött. Förhoppningsvis kommer det lite bilder någon dag. Nu säger jag god natt. puss

Andra arbetsdagen.

 
Klockan står på 19.25, SKÖNT. 
Kepsen, mysbyxorna och [lö:da] tröjan är på, FRESH. 
Magen är mättad och köket är rent, FÄRDIG. 
Alex sjunger psalmer från nedervåningen, GÖTT. 
 
Jag vet inte vad ni säger, men jag vet i alla fall vad det betyder, jag är i ett helt perfekt skick för att skriva ett dagsinlägg nu! 
 
Tisdagen den 3/7, sommardagen om jag får lov att säga så. För det har det varit idag, sommar. Solen har tittat fram hela dagen, och på vårt jobb innerbär det en sak, UTEAKTIVITETER. Dessa uteaktiveteter är dock inte så roliga som de låter... Man blir brun och man får muskler och så, men...  När det finns 30-40 husvagnar som ska tvättas både på insidan och utsidan så är man ganska trött efter en 8 timmars jobb dag... Då är det tur att man har en sån bra mamma som har gjort hembakade köttbulllar med färskpotatis när man kommer hem, då är livet inte så dumt ändå. Ganska bra faktiskt. Och det blir bättre, för om en vecka åker jag till Staterna i fyra veckor, den ni. Nu ska vi glida ned till Ica och köpa lite "bra att ha saker". Adjö vänner, hoppas er dag har varit till ert nöje. pusshej
 
Alex sjunger väldigt fint där nere, jag borde smyga in och spela in när han sjunger och sedan lägga upp här. hum. jag ska fundera över det. 

första arbetsdagen!

Ojojoj! Nu har jag en kvart på mig, nu gäller det att köra, köra som tusan! 
 
Vänner, veckan som kommer att erbjuda er fem helt godkännda inlägg (vågar inte lova för mycket) har börjat..! 
Idag, den fjärde veckan på sommarlovet för mig, som enbart har erbjudit jobb, jobb och mera jobb har nu bjudit på en glad överaskning. Jag vet inte om ni vet det, men denna veckan sover min käre kompanjon, livskamrat och älskare Alexander här hos mig. "Hur kommer det sig att han sover där när axel jobbar?" tänker ni nu.. Jo, det är så att han ska jobba med mig hela denna veckan! 
 
Dag nummer 1 erbjöds alex nya erfarenheter och nya intryck på jobbet. Han har städat, skrubbat och bokstavligen slickat av smutsen från de begagnade husvagnarna på firman Josefssonshusvagnar, (Glöm inte att gilla! http://www.facebook.com/josefssonshusvagnar.) Jag säger er det, denna killen har koll på vad som gäller! Nu är vi i alla fall väldigt trötta efter en lång dag, men som tur är gick betytdligt mycket snabbare än de senaste tre veckorna. Exakt såhär trötta var vi när bilden togs:



nu är det bannemej bråttom, en minut kvar. godnatt!

RSS 2.0